Тепер і Vodafone може запропонувати фіксоване гігабітне підключення до інтернету в Україні

Оператор стільникового зв’язку Vodafone повідомляє про розширення своїх послуг, пропонуючи абонентам й фіксоване підключення до інтернету. Така послуга отримала назву Vodafone Gigabit Net.

Як можна легко здогадатися, це буде оптичне підключення, ще й щі швидкістю до 1 Гбіт/с. Такий тип підключення також дозволить отримати доступ до Мережі у випадку відключень світла, що, на жаль, все ще трапляється в Україні.

Ба більше, оператор вже дивиться на перспективу збільшення швидкості передачі даних у майбутньому до 10-гігабітного підключення, що з такою мережею потребуватиме лише заміни абонентського устаткування.

Першими українськими містами, мешканці яких зможуть замовити послугу Vodafone Gigabit Net, стали Київ, Львів, Одеса та Дніпро.

Тарифи від Vodafone також доволі приємні: наразі акційне підключення вартуватиме 125 грн/міс протягом перших 6 місяців користування, після чого вартість збільшиться до 250 грн/міс. При цьому оператор забезпечить користувача необхідним обладнанням для підключення та за необхідності запропонує роутер в оренду (TP-LINK ARCHER C6 або TP-LINK EC220-G5). Лімітів використання трафіку немає.

За додаткову плату також є тарифи з TV-каналами (від 160 до 220), а при замовленні послуги зараз у подарунок можна отримати ще й стартові пакети з тарифом SuperNet Start або Joice Start. Серед додаткових послуг також є пропозиція статичної IP-адреси, вартість якої становить ще 50 грн/міс.

Перевірити можливість підключення та замовити послугу можна на сторінці Vodafone Gigabit Net.