Хетчбек Opel Corsa: новий дизайн, нові гібриди, нова електро-версія

Компактний хетчбек Opel Corsa отримав порцію оновлень, які стосуються буквально всього: зовнішнього вигляду, оформлення салону, технічної частини.

Почнемо з дизайну: найголовнішою новацією для Opel Corsa став елемент Opel Vizor – це фірмове оформлення передньої частини, що означає велику чорну вставку між фарами. До речі, фари також змінились, як і передній бампер: останній отримав загострені кути. Нарешті, оновлений хетчбек Opel Corsa виділяється оригінальними колісними дисками та широким написом-назвою моделі позаду.

Всередині моделі Opel Corsa змін менше, проте вони також є. Наприклад, великий 10-дюймовий дисплей отримав новий дизайн меню, змінено центральну накладку на кермі, а важіль «автомату» замінено мініатюрним джойстиком.

Проте найголовніші зміни для Opel Corsa відбулись ще глибше «всередині», а саме – під капотом. Адже відтепер хетчбек Opel Corsa отримав дві гібридні версії (100 або 136 к.с.), що побудовані на основі 1,2-літрового мотора та мають додатковий 48-вольтний електропривод й трансмісію з подвійним зчепленням.

Крім того, розширено вибір електричних версій Opel Corsa-е. Якщо раніше пропонувалась лише одна версія (потужність 100 кВт та акумулятор 50 кВт·год), то тепер додано варіант потужністю 115 кВт або 156 «коней» з акумулятором на 54 кВт·год – такий електромобіль має проїхати до 402 км на одному повному заряді.