У S.T.A.L.K.E.R. 2 знову буде енергетичний напій NON STOP

Соціальні акаунти S.T.A.L.K.E.R. поділилися коротеньким роликом, який підтверджує факт оновлення співпраці GSC Game World та виробника енергетиків NON STOP, української компанії «Нові Продукти».

«Попереду останній ривок і вже навіть видніється такий рідний та затишний Янів. Позаду – хиже виття, щосекунди ближче та гучніше. Рюкзак повний хабару з вилазки, але сил дотягти його не вистачає. Хто був, той знає… В подібні моменти вже починаєш прощатись — чи то з хабарем, чи то з життям, залежно від того, кому що дорожче.

На подібні оказії досвідчені сталкери мають козир в банці – той самий, що і 16 років тому. Надійний. Смачний. Ще й освіжає, як треба. Будь сам завжди NON STOP, і пару тримай в рюкзаці.

NON STOP energy drink та S.T.A.L.K.E.R. 2 — як і у найпершій мандрівці, знову офіційно разом!» – йдеться в повідомленні під роликом.

Product placement NON STOP у першому S.T.A.L.K.E.R. був одним з небагатьох дуже вдалих прикладів такої співпраці в іграх. Енергетичний напій під маркою NON STOP випускається в Україні з 2005 р. Взагалі-то група компаній «Нові Продукти» працює на ринку України з 2003 р. та є одним з найбільших українських виробників напоїв та снеків в Україні. Найбільш відомі торгові марки компанії «Нові Продукти»: NON STOP, SHAKE, REVO, MOJO, APPS, EatMe та багато інших. Виробничі лінії компанії знаходяться у м Жашків, Уманського району Черкаської області.