The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes – трейлер приквелу «Голодних ігор»

Кінокомпанія Lionsgate презентувала трейлер фільму «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій» / The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes – приквелу до трилогії «Голодні ігри».

Стрічка заснована на однойменному романі Сюзанни Коллінз, виданому 2020 р. Нагадаємо, оригінальні книжки (до речі, вони краще фільмів), виходили у 2008–2010 рр., засновані на них фільми – у 2012–2015 рр. Роман та фільм розповідають про юність майбутнього президента Панема Коріолана Сноу, тобто події відбуваються за 64 роки до подій оригінальної трилогії під час 10-их Голодних ігор. Стрічка розповість про те, чому Сноу став тим самим безжальним диктатором, якого ми бачили у перших фільмах.

Режисером стрічки став Френсіс Лоуренс, якій зняв таки культові фільми як Constantine, I Am Legend і три з чотирьох попередніх частин The Hunger Games. Роль молодого Сноу зіграв актор Том Блайт (серіал Billy the Kid), йому акомпанують Рейчел Зеглер (West Side Story), Гантер Шафер (Euphoria), Джейсон Шварцман, Пітер Дінклейдж (Game of Thrones) та Віола Девіс (Fences, How to Get Away with Murder).

Початок прокату «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій» / The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes заплановано на 17 листопада 2023 р.