З моменту своєї появи Apple Watch не пропонують користувачу великого різноманіття пристроїв, з якими годинник може підтримувати зв’язок — лише один iPhone і все. Згідно з інформацією аналітика з відповідним ніком у Твіттері — analyst941 — який раніше вже ділився точними інсайдами стосовно продуктів Apple, в компанії планують змінити таке обмеження.

За словами інсайдера, в майбутньому Apple Watch можна буде синхронізувати не лише з iPhone, але й з iPad та Mac. На жаль, поки що це все, що відомо аналітику, без технічних подробиць щодо реалізації такої функціональності.

Для прикладу, можна порозмірковувати, що навушники AirPods можуть синхронізуватися через iCloud, тому подібну модель можна застосувати й з «розумним» годинником.

Як зазначає аналітик, така інформація щойно надійшла до нього й більшого він ще не має. Але сподівається побачити таку функціональність вже цього року. Тоді, скоріше за все, побачити підтримку Apple Watch зв’язку з декількома пристроями можна буде вже на презентації нової моделі восени. Або нас чекає ще один приємний сюрприз на WWDC 2023 вже за місяць.