Новий складаний смартфон від Motorola вже на підході. Компанія тизерить відео у соціальній мережі Weibo, де можна побачити лише знайому форму пристрою. А тим часом інсайдери вже мають значно кращі зображення та деякі подробиці про майбутній пристрій.

Так, у своєму приватному Твіттер-акаунті Еван Бласс виклав декілька кращих рендерів, які вже наочніше демонструють новий зовнішній 3,5-дюймовий дисплей смартфона. Разом з цим на картинках можна побачити наявні налаштування інтерфейсу цього екрана.

Пан Бласс також уточнив, що назва гаджета зміниться на Motorola Razr 40 Ultra й підтвердив, що все ж очікуються дві моделі. Простіша матиме назву Motorola Razr 40, вийде з простішими характеристиками та значно меншим зовнішнім екраном. Про неї інсайдери також розповідали.

Тож, якщо все зійдеться, то на деякий час Motorola Razr 40 Ultra буде складаним смартфоном такого формату з найбільшим зовнішнім екраном серед конкурентів. Але така перевага може бути тимчасовою та швидкоплинною, адже влітку Samsung теж продемонструє оновлений Galaxy Flip5, який серед іншого так само може значно збільшити зовнішній дисплей.