Lego в нових наборах втілила в життя мрію фанатів іграшок про Соніка

Компанія Lego розробила нові ігрові набори, головним героєм яких став відомий персонаж відеоігор Сонік. Про це повідомляє The Verge.

Йдеться про набори Sonic The Hedgehog. Їхня унікальність в тому, що іграшковий їжак зможе обертатися в спеціальній кульці. Тим самим Lego втілила в життя ще одну мрію фанатів іграшок.

Кожен із наборів має відсилання до ігор. Приміром, у Sonic’s Green Hill Zone Loop Challenge є риби та ящірки, Доктор Роботнік, лісові істоти та стіл, за яким Сонік та Емі можуть насолодитися хот-догами з чилі. І, звісно, тут є спеціальна установка, яка дозволить відправити іграшкового персонажа кружляти в петлі. Вартість цього набору – $100.

Також Lego пропонує Sonic’s Speed Sphere Challenge вартістю $35. Тут, зокрема буде установка, арка, додаткові кільця та місця для Соніка, де він зможе діджеїти та знов-таки їсти хот-доги.

Окрім цього, охочі зможу придбати напарника культового їжака – Тейлза. В комплекті за $40 також є його майстерня та торнадо-літак. І, нарешті, за $50 можна купити Острів порятунку тварин Емі з гіркою-водоспадом, Смарагдом Хаосу, Тейлза, Емі та крабом.

Нагадаємо, що Lego вже відтворювала Соніка у своїх ігрових наборах. Але це вперше компанія випустила лінійку, подібну до Маріо. Нещодавно Lego втретє випустила модель винищувача T-65 X-Wing Starfighter. Ця ітерація до дня «Зоряних війн» стала найдетальнішою з-поміж усіх. Набір складається з 1949 деталей та оцінюється в $239.99.