The Mageseeker: A League of Legends Story – action/RPG у всесвіті League of Legends

Riot Games продовжує розвивати всесвіт League of Legends. І не лише анімаційними серіалами, а й додатковими іграми. 18 квітня 2023 р. на усіх платформах вийшла The Mageseeker: A League of Legends Story, action/RPG у всесвіті LOL від студії Digital Sun, розробників гри Moonlighter.

З нагоди релізу Digital Sun та Riot Forge (видавниче відділення Riot Games) презентували новий трейлер гри. Події гри відбуваються у королівстві Дімасія, яким правлять мисливці за магами, і заради громадського порядку ведуть боротьбу з жителями, що застосовують магію. Ну і, звісно ж, граєте ви за одного з героїв LOL, мага Силаса, який щойно втік від мисливців.

The Mageseeker: A League of Legends Story вже п’ята гра у всесвіті LOL, що вийшла з 2019 р. Попередні проєкти: автобатлер Teamfight Tactics, карткова гра Legends of Runeterra, мобільна MOBA League of Legends: Wild Rift та покрокова RPG Ruined King: A League of Legends Story.

The Mageseeker: A League of Legends Story вже доступна на Windows ПК (Steam, Epic Games Store, GOG), PlayStation 4/5, Xbox One / Xbox Series X|S та Nintendo Switch. Вартість базової версії гри у Steam – 600 грн.

Бонус – геймплейний трейлер гри.