КУЛІ – Каталог української локалізації ігор

Агенція ігрової локалізації UnlocTeam за підтримки агенції веброзробки та дизайну BuildApps презентували каталог усіх доступних зараз на усіх сучасних платформах українських локалізацій ігор – Каталог української локалізації ігор (КУЛІ).

На сайті зібрані посилання як на офіційні, так і напівофіційні, і навіть неофіційні локалізації ігор на усіх платформах. У разі офіційної локалізації це буде посилання на сайт відповідної платформи, де можна придбати гру. У разі неофіційної чи напівофіційної – посилання на сайт плюс посилання на файл локалізатора чи місце, де його можна знайти.

Насправді дуже приємно, що з 1 195 ігор, присутніх у каталозі КУЛІ, вже 1 150 мають офіційну локалізацію.

Звісно ж, є можливість відібрати ігри за платформами, а зараз це ПК (Windows, Linux, macOS) через Steam, Epic Games Store, GOG та Іtch.io; PlayStation 4/5; Xbox One / Series X|S; Nintendo Switch, Android та iOS. Крім того, є фільтр за жанрами та по командах локалізаторів.

Тобто це такий собі ігровий магазин без цін з посиланнями на реальні ігрові магазини.

Останні додані до каталогу КУЛІ ігри: Bosorka, Against the Storm, Alchemist: The Altus Book, Sherlock Holmes The Awakened, BioShock Remastered. Лише остання з п’яти – це неофіційна локалізація від спільноти.

Тож, якщо ви шукаєте у що пограти українською – КУЛІ вам у допомогу, це дійсно корисний та зручний мультиплатформенний інструмент.