Нас чекає 10-річний серіал про Гаррі Поттера

Як і очікувалося, Гаррі Поттер офіційно повернеться у новому серіалі. Компанія Warner Bros. Discovery провела ребрендинг свого стримінгового сервісу HBO Max, залишивши тільки назву Max. Під час презентації було повідомлено, що оновлений стримінг вже замовив виробництво серіалу, який стане точною адаптацією серії книг «Гаррі Поттер» авторки та виконавчого продюсера Джоан Роулінг.

При цьому історії з кожної книги Джоан Роулінг про Гаррі Поттера стануть десятирічним серіалом. Тобто на глядачів чекає набагато детальніша екранізація об’ємних книжок Джоан Роулінг, багато з яких мають обсяг понад 500 сторінок.

Окрім того, Warner Bros. Discovery повідомила, що серіал про Гаррі Поттера буде мати новий акторський склад, який, як йдеться в релізі компанії, «очолить нове покоління фанатів, сповнений фантастичних деталей, улюблених персонажів і драматичних локацій, які фанати Гаррі Поттера полюбляють вже понад двадцять п’ять років». В компанії зазначають, що «кожен сезон буде автентичним оригінальним книгам», тобто загалом має вийти 7 сезонів серіалу за кількістю книг серії.

«Ми раді надати глядачам можливість відкрити для себе Гоґвортс у зовсім новий спосіб, – заявив Кейсі Блойс, голова та головний виконавчий директор HBO та Max Content. «Гаррі Поттер — це культурний феномен, і зрозуміло, що існує така стійка любов і жага до світу чарівників. У партнерстві з Warner Bros. Television та Джоан Роулінг новий серіал Max Original зануриться в кожну з культових книг, якими фанати продовжують насолоджуватися протягом усіх цих років».

«Зобов’язання Max зберегти цілісність моїх книг є важливою для мене, і я з нетерпінням чекаю можливості стати частиною цієї нової адаптації, яка дозволить досягти такого рівня глибини та деталізації, який можливий лише в повнометражному телевізійному серіалі», – додала Джоан Роулінг.

Стримінг Max почне виробництво серіалу про Гаррі Поттера у співпраці з Brontë Film and TV та Warner Bros. Television. Виконавчими продюсерами виступають Джоан Роулінг, Ніл Блер та Рут Кенлі-Леттс. Проте поки що не повідомляється, коли глядачі можуть чекати на перший сезон серіалу.