Українська адвентюра Sherlock Holmes The Awakened доступна на усіх платформах

Адвенютра Sherlock Holmes The Awakened від української студії Frogwares вийшла 11 квітня 2023 р. на усіх платформах.

Нагадаємо, Sherlock Holmes The Awakened – це переосмислення однойменної гри 2007 року, працювати над яким Frogwares розпочала вже після початку повномасштабного вторгнення. Гра повністю перероблена на Unreal Engine та вирізняється не лише сучасною графікою та анімацією, а й розширеною сюжетною лінією, численними побічними завданнями та новими механіками, зокрема унікальним ігроладом із божевіллям.

Спробувати Sherlock Holmes The Awakened можна на ПК (Steam, Epic Games Store, GOG), PlayStation 4/5, Xbox One / Xbox Series S|X та Nintendo Switch. Вартість стандартного Steam-видання для України – 910 грн.

До розширеного видання гри, у яке входять також набір побічних завдань «Нашептані сни» та набір шпалер для Робочого столу, коштує 1 099 грн. Повне видання, яке крім попередніх бонусів містить також саундтрек та артбук Sherlock Holmes The Awakened, має цінник 1 250 грн.

І критики, і гравці зустріли нову гру від Frogwares гарно. Згідно з OpenCritic, Sherlock Holmes The Awakened має середню оцінку 74/100, а якщо брати лише впливові та великі видання, то навіть 79/100. Гравці на Steam ще більш позитивні – 93/100, але слід враховувати, там поки що здебільшого відгуки українців. Ми плануємо невдовзі викласти й власний огляд Sherlock Holmes The Awakened.