За даними досліджень, музика є однією з найпопулярніших форм розваг у світі. Мільйони людей по всій планеті щодня слухають улюблені пісні, коли їдуть на роботу, відпочивають, прибирають вдома, гуляють містом, сумують чи радіють. Якщо ви також належите до них, то вам точно сподобається підбірка аудіотоварів у Цитрусі, а також гра-квест, в якій можна отримати 1 з 12 портативних колонок JBL або отримати бонуси на покупки.  

JBL, Marshall, Divoom, Sennheiser, Apple, Sony, Samsung та інші відомі світові бренди представлені в Цитрусі.

Найбільш популярні в категорії “Аудіо” ґаджети – портативні колонки та навушники. З ними можна насолоджуватися музикою будь-де: вдома, на вулиці чи під час поїздок. 

Крім цього, в Цитрусі ви знайдете різні аудіопристрої для дому, такі як аудіосистеми, саундбари та інші. Вони легко підключаються до телевізорів, комп’ютерів, проєкторів тощо та забезпечують якісне звучання не тільки для пісень, а й фільмів, подкастів чи ігор. 

До весняно-літнього сезону Цитрус підготував підбірку популярних бездротових колонок, які порадують якісним звучанням та ергономічним дизайном: 

1. Акустика Divoom Mocha за 3 999 грн має 4 драйвери загальною потужністю 40 Вт. Технологія DSP (Digital Soundfield Processing) моделює додаткові динаміки, забезпечуючи ефект об’ємного звучання, ніби ви знаходитеся в оточенні аудіосистеми 5.1. Вона може працювати до 25 годин на одному заряді та має знімний ремінь для зручного транспортування. 

2. Акустика Divoom Voombox-Rock має 6 професійно налаштованих звукорежисерами динаміків, які забезпечують звучанню чіткість, виразність і глибші баси. ЇЇ міцна конструкція з металевими кільцями та сіткою разом з гумовими вставками по краях корпусу захищає динаміки навіть при падінні. Працює до 14 годин та може поєднуватися з іншими колонками цієї ж серії. Зараз зі знижкою 500 грн за 2 999 грн. 

Меломани оцінять: підбірка портативної акустики та розіграш 12 колонок JBL від Цитруса

3. Акустика JBL Clip 4 з багатим оригінальним професійним звуком має унікальний ультрапортативний дизайн. Овальна форма легко лягає в руку, а вбудований карабін дає змогу миттєво кріпити її до сумок, рюкзаків чи одежі з пряжками. Має ступінь захисту від пилу та вологи ІР67 та 10 годин автономної роботи. 

4. Акустика JBL GO 3 за 1 699 грн, не дивлячись на свій невеликий розмір, видає дуже реалістичний та детальний звук JBL Pro Sound з потужними басами. Вона запросто витримує короткочасне занурення в воду та має вбудовану петлю для зручного перенесення.

Меломани оцінять: підбірка портативної акустики та розіграш 12 колонок JBL від Цитруса

6. Акустика Marshall Portable Speaker Willen – компактна, стильна та потужна бездротова колонка з одним 2-дюймовим повнодіапазонним динаміком та двома пасивними випромінювачами. Завдяки їм вона здатна відтворювати фірмове звучання Marshall, так добре знайоме багатьом. Все це, а також 15+ годин прослуховування без підзарядки та ремінець для кріплення роблять Willen виключно крутим супутником для будь-якого меломана.

7. Акустика JBL Flip 6 має двосмугову акустичну схему, яка забезпечує гучний, кришталево чистий та потужний звук. Широкосмуговий динамік у формі супер еліпса гарантує виняткові низькі та середні частоти, а окремий високочастотний динамік – чіткі та чисті верхи. Грає до 12 годин без підзарядки та витримує навіть занурення під воду, бо має захист ІР67.

Меломани оцінять: підбірка портативної акустики та розіграш 12 колонок JBL від Цитруса

А з 8 по 16 квітня 2023 року у вас є шанс отримати 1 з 12 портативних колонок JBL або отримати бонуси на покупки. Для цього беріть участь у квесті від Цитруса. Все, що потрібно – знаходити призи на сайті:

  1. Підпишіться на телеграм-канал citrus.ua – там будуть підказки.
  2. Знаходьте призи на сайті та робіть скрін чи фото екрана.
  3. Викладайте сторіс у свій Інстаграм та відмічайте сторінку Цитруса.

Встигаєте зробити все швидше за інших – отримуєте приз. 

Цитрус бажає всім удачі та вдалих музичних покупок!