Microsoft переробила старі CD, щоб виготовити новий геймпад для Xbox

Microsoft анонсувала випуск нової версії геймпада для Xbox. Реліз Xbox Wireless Controller Remix Special Edition присвячений до Дня Землі, який відзначають 22 квітня. Особливістю контролера є те, що його виготовлено з перероблених матеріалів, зокрема зі старих геймпадів, автомобільних фар і CD-дисків. Кожен аксесуар має унікальний візерунок і виконаний у зелених кольорах.

Додаткової функціональності Xbox Wireless Controller Remix Special Edition не має. В комплекті з геймпадом доступні акумулятори Xbox Rechargeable Battery Pack, тож користувачам не доведеться використовувати одноразові батарейки. Повного заряду акумулятора має вистачати приблизно на 30 годин роботи. Зарядка займає до 4 годин, втім під час цього процесу можна продовжувати грати. Контролер також обладнано 3,5-мм аудіороз’ємом для підключення гарнітури.

Xbox Wireless Controller Remix Special Edition сумісний з Xbox One, Xbox Series X/S та Windows 10/11, а також може підключатись до інших PC і мобільних пристроїв через Bluetooth. Вартість аксесуара – $84,99, передзамовлення вже відкрите. Старт продажів – 18 квітня.