Концепт Mitsubishi XRT – натяк на майбутній пікап Mitsubishi L200

Нещодавно компанія Mitsubishi представила новий власний концепт Mitsubishi XRT, який відверто натякає на пікап Mitsubishi L200 наступної генерації.

Компанія обмежилась лише загальною інформацією, проте на світлинах чудово помітно лінії кузова – а це означає, що серійна модель майже готова. Що ми бачимо? Наприклад, двоповерхову оптику та виразну прямокутну решітку радіатора. Також ми бачимо майже пряму лінію підвіконня та підкреслені задні «плечі» над колісними арками. А ще ми бачимо численні аксесуари RalliArt.

Що відомо, окрім дизайну? Очікується використання нової платформи, проте у будь-якому випадку це буде рама та суцільна задня балка-міст. Крім того, очікується новий турбодизель 4N16 – це більш сучасна версія вже відомого двигуна 4N15, що зараз використовується на багатьох автомобілях Mitsubishi. Нарешті, очікуються автомобілі-клони Nissan та Renault – проте саме Mitsubishi L200 буде головною моделлю-основою.

Залишилось додати, що концепт Mitsubishi XRT перетвориться на серійну модель вже дуже скоро – орієнтовно у середині поточного року. Виробництво нового пікапу буде організовано в Таїланді, де виготовляються актуальні пікапи Mitsubishi.