З’явилися зображення з Google Pixel 7a. Смартфон отримає новий дизайн блока камер та більше оперативної пам’яті

Оновлення найдешевшої версії смартфонів Pixel з індексом А зазвичай з’являється у проміжку між флагманськими моделями. Цього року новинки ще не було й до її виходу залишається пара місяців. Але Pixel 7a вже засвітився на фото, разом з деякими деталями щодо оновлень.

Минулого року вже зустрічалися чутки, що Pixel 7a має отримати чимало апгредів порівняно з попередниками, де разом з новим чипом Tensor G2 (як у «старших» версій) смартфон мав змінити камери та отримати підтримку 5-ватного індукційного заряджання.

Тепер на сторінках Zing News з’явилися зображення наступної моделі та деякі деталі про оновлення. Так, Pixel 7a має отримати оновлений дизайн блока камер, який зроблено у стилі Pixel 7 та 7 Pro. При цьому фронтальна сторона практично не зазнала змін. Разом з цим смартфон так само має USB-C, слот для SIM-карти та помітний захист від води та пилу на її тримачі.

Дана модель не повністю працездатна (скоріше за все заблокована виробником), але дає можливість побачити, що ємність накопичувача так і залишилася 128 ГБ, але ось оперативної пам’яті побільшало — тепер 8 ГБ, а не 6. Скоріше за все на іншу конфігурацію розраховувати не доведеться, адже такі моделі зазвичай продаються без додаткових опцій.

До того, як смартфон було заблоковано, власник апарата звернув увагу на частоту оновлення зображення у 90 Гц та 12-мегапіксельні камери. На жаль, будь-яких підтверджень цьому немає. 

Попередні дешевші моделі компанія анонсувала на своїй конференції Google I/O. Цього року вона запланована на 10 травня, де скоріше за все й буде представлено Pixel 7a. А до того часу ми ще встигнемо дізнатися більше деталей про новинку.