До виходу фільму «Підземелля і дракони: Честь злодіїв» / Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves залишилось лише декілька тижнів, тож компанії продовжують бомбардувати глядачів трейлерами. Цього разу в трейлері трохи більше гумору і драконів.

Нагадаємо, що це не перша спроба зробити кінострічку на основі популярної рольової системи Dungeons & Dragons від TSR / Wizards of the Coast, яка використовується в сотнях настільних та відеоігор.

Перший повнометражний фільм Dungeons & Dragons з Джеремі Айронсом у ролі головного злодія вийшов у 2000 р. і навіть не повернув власний бюджет, хоч і був досить милим. Тому два наступних фільми, Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God та Dungeons & Dragons 3: The Book of Vile Darkness мали вже набагато менший бюджет, не мали зірок у складі та вийшли відразу у форматі Direct-to-Video без показу у кінотеатрах.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves – це ребут серії з вражаючим бюджетом у $151 млн проти $45 млн у першого Dungeons & Dragons (2000) і з такими зірками як Кріс Пайн, Мішель Родрігес, Софія Лілліс та Г’ю Грант у складі. Режисери та сценаристи стрічки Джонатан Голдштейн та Джон Френсіс Делі (Horrible Bosses, Vacation, Game Night).

«Підземелля і дракони: Честь злодіїв» / Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves виходить в український прокат вже 30 березня 2023 р.