Офіційний український трейлер фільму «Магічні двері» / The Portable Door

Компанія Kinomania презентувала український трейлер фільму «Магічні двері» / The Portable Door. Це австралійська екранізація однойменного фентезійного роману англійського письменника Тома Голта, який пише під псевдонімом К. Дж. Паркер.

За сюжетом фільму молодий хлопець Пол випадково стає стажером у таємничій лондонській фірмі, але досить швидко усвідомлює, що його роботодавець не зовсім звичайний. Одним з перших доручень Пола стають пошуки наймогутнішої та найбажанішої речі у світі – Магічних дверей, які можуть перенести свого власника в будь-яку точку. Ця місія відкриє для юнака незнаний світ: від підземель, які кишать гоблінами, до найвищих точок Гімалаїв. Звісно ж, рятування світу та коханої дівчини йде в комплекті.

У стрічці знялися такі відомі актори як Крістоф Вальц (Inglourious Basterds, Django Unchained, 2 «Оскара» та купа інших нагород), Сем Ніл (франшиза Jurassic Park), Міранда Отто (франшиза The Lord of the Rings). Головні ролі дісталися молодим акторам Патріку Ґібсону та Софі Уайлд.

Прем’єра фільму «Магічні двері» / The Portable Door в Україні запланована на 27 квітня 2023 р.