Apple продовжує працювати над технологією реверсивної бездротової зарядки для iPhone

Як повідомляє 9to5mac, Apple продовжує працювати над технологією реверсивної бездротової зарядки для iPhone, попри деякі технічні затримки. Компанія планувала додати підтримку цієї функції ще для смартфонів iPhone 14 Pro і Pro Max, однак вона не була фіналізована вчасно.

Інженери Apple створюють унікальне програмне забезпечення, яке є важливою складовою роботи функції реверсивної бездротової зарядки. Також одним з ключових аспектів є керування швидкістю заряджання, від чого залежить ефективність розсіювання тепла і самої функції загалом.

Apple також розробляє спеціальний користувацький інтерфейс для функції реверсивної бездротової зарядки, схожий на той, що використовується для зарядних пристроїв і аксесуарів MagSafe. Це включає анімацію на екрані, а також звукові ефекти, які вказують на те, що функція була активована.

Однак, не буде сюрпризом, якщо реверсивна зарядка не з’явиться в iPhone 15 і Apple знов відкладе її анонс. Над цією функціональністю компанія працює принаймні з часів випуску iPhone 11, і вона виявилась складнішою в реалізації через проблеми з управлінням теплом і швидкістю зарядки. Та й ви, напевно, пам’ятаєте про AirPower.

Як працює батарея в iPhone і як керувати її справністю