Купівля Twitter Ілоном Маском, здається, додала нових незручностей користувачам. Окрім постійних змін в роботі соціальної мережі та влаштуванні різних елементів у «рідному» клієнті, починаючи від сьогоднішнього ранку сторонні застосунки перестали отримувати оновлення стрічки.

Особисто я використовую Tweetbot на смартфоні та лептопі, які починаючи з 5-ої години ранку не отримують оновлення. Така ж ситуація у користувачів Twitterific, Flamingo, Talon та інших.

При цьому розробники сторонніх застосунків намагалися зв’язатися з Twitter, але поки не отримали зворотного зв’язку від соціальної мережі.

Сам Маск з моменту придбання Twitter не висловлювався стосовно сторонніх додатків й подальшої роботи з ними. Але всі вони залежні від API компанії. Наразі все ще немає точної інформації, з чим пов’язана проблемна ситуація. 

Й хоча деякі популярні клієнти зараз не працюють, повідомляється, що є й такі, які все ще здатні отримувати оновлення, як-от Fenix 2 та Albatross. Але й вони працюють лише у деяких користувачів.