Оновлення AirPods Max та нові AirPods Lite не варто чекати цього року

Чимало продуктів оновлюються мало не щороку. Але деякі ґаджети можуть роками оминати оновлення, при цьому залишаючися на вітринах магазинів. Одним з таких продуктів є преміальні навушники від Apple — AirPods Max. Вони з’явилися у 2020 році й про оновлення першої моделі майже не чутно. До цього моменту.

Аналітик Мін-Чі Куо розповів, що в лінійці AirPods готуються зміни. Серед таких є нова модель AirPods Max. На жаль, він не зазначив, що саме доповнить наступне покоління, але серед частих побажань користувачів є підтримка відтворення lossless, покращення комплектного кейса, нові кольори корпусу та збільшення автономності.

Разом з цим в лінійці бездротових навушників компанії з’являться AirPods Lite. Куо не перший, хто останнім часом згадував про такі. Це буде простіша та доступніша версія TWS-гарнітури від Apple.

Наразі AirPods 2 все ще можна придбати за $129, а ціна AirPods 3 складає $169/179 (в залежності від підтримки кейсом індукційного заряджання). Своєю чергою друге покоління AirPods Pro коштує $249. А AirPods Lite стануть найдешевшою опцією, яка вартуватиме лише $99.

Apple планує оновити лінійку навушників в другій половині 2024 року, але не виключено, що ці релізи затягнуться до першої половини 2025 року.

Як вже зазначав Марк Гурман, наразі компанія приділяє чимало зусиль випуску AR/VR-гарнітури, що відповідно впливає на строки виходу інших продуктів. Певно, саме тому чимало майбутніх релізів датуються наступними двома роками.