Наприкінці минулого року ігровий сервіс Steam став доступним в нових моделях Tesla. І це не єдиний ігровий сервіс, який з’явиться в електромобілях. Так, хмарний сервіс NVIDIA GeForce NOW дістанеться автівок з Android Automotive.

На своєму сайті компанія вже підтвердила співпрацю з Hyundai Motor Group, BYD та Polestar, які вже проваджують платформу NVIDIA DRIVE у своїх моделях.

«Ми раді запропонувати нашим клієнтам найкращі технології, комфорт, дизайн від BYD, а тепер й новіші ігри через високопродуктивний хмарний ігровий сервіс NVIDIA GeForce NOW», — сказала віцепрезидент BYD і генеральний директор BYD America Стелла Лі (Stella Li).

В демонстраційному ролику можна побачити, як власник авто запускає гру в нерухомій автівці та отримує змогу згаяти трохи часу поки, наприклад, автівка заряджається, або очікуючи на когось. Також ігри можна виводити на задні дисплеї, щоб дітям було чим зайнятися в дорозі. Під час їзди погратися на центральному дисплеї не вдасться навіть з пасажирського сидіння, а от заднім пасажирам це дозволено у будь-який момент.

Й, певно, варто враховувати, що якість буде також залежати від з’єднання з інтернетом. Але це вже доволі персональні нюанси для кожного окремого випадку.

Як скоро NVIDIA GeForce NOW опиниться в автівках не кажуть. Навряд це станеться раніше кінця цього року.