Як вже повідомлялося, зараз в магазині Epic Games Store триває великий різдвяний розпродаж, під час якого компанія додатково також щоденно безплатно роздає по одній грі. І вчора ввечері такою грою дуже несподівано стала… Death Stranding від відомого гейм-дизайнера Хідео Кодзіми.

Свого часу гра була дуже популярна на PlayStation 4, де вона вийшла 3 роки тому, наприкінці 2019 р. Через рік Death Stranding була портована на ПК, де також отримала схвальні відгуки як критиків, так і звичайних гравців. Станом на листопад 2022 р., згідно з офіційною заявою розробника, студії Kojima Productions, сукупний тираж гри на PS4, PS5 та ПК сягнув позначки у 10 млн екземплярів.

До гри досі зберігається неабиякий інтерес, і виявляється, є ще чимало гравців, які хотіли б з нею познайомитися, але все ще не увійшли до тих 10 млн абзацом вище – тож коли учора стало відомо, що в Epic Games Store Death Stranding можна забрати абсолютно безплатно, магазин дуже швидко “ліг” під величезним навантаженням охочих.

Станом на зараз магазин нарешті працює, і гру все ще можна встигнути отримати – роздача триватиме до 18:00 за київським часом.