Знайшлися рендери складаного смартфона Google Pixel Fold

Розвиток категорії складаних смартфонів починає збільшувати конкуренцію всередині цього класу пристроїв. Скоро очікується такий варіант й від Google. Стів Хеммерстоффер (Steve Hemmerstoffer), він же OnLeaks у Твіттері, на це раз продемонстрував рендери з майбутнім ґаджетом.

Приблизні розміри Google Pixel Fold обумовлені 7,69-дюймовим внутрішнім дисплеєм та 5,79-дюймовим зовнішнім, а габарити корпусу при цьому становитимуть 158,7×139,7×5,7 мм (8,3 мм, враховуючи “постамент” для камер).

Доволі очевидно, що Pixel Fold отримає чип Google Tensor G2, й з продуктивністю проблем не буде. Але зазначається, що серед користувачів складаних смартфонів є більший запит не на збільшення потужності, а покращення міцності корпусів. Він також матиме 12 ГБ оперативної пам’яті та варіанти місткості накопичувача.

Також на рендерах можна побачити три камери, які скоріше за все будуть повторювати можливості сенсорів Google Pixel 7 Pro.

Стереодинаміки розташуються на верхній та нижній частинах корпусу, по одному з кожної сторони. Щодо опцій кольорів, то Pixel Fold постачатиметься в стандартних Silver та Black.

Очікується, що Google Pixel Fold з’явиться в травні 2023 року. Ціна такого смартфона може скласти $1799.