Pixelmator Pro 3.2 отримав функції відеоредактора

Відомий редактор зображень на macOS отримав оновлення до версії Pixelmator 3.2 Lumière, яка серед іншого приносить функції редагування й відео. Нова версія вже доступна в Mac App Store.

Тепер в Pixelmator можна базово редагувати відеофайли: видалити зайве, змінити розмір, відредагувати кольори, застосовувати маски, накладати текст тощо.

Програма підтримує різні формати записів, включно з mp4 та QuickTime Movie, може експортувати анімовані зображення та png. При експорті є додаткові налаштування якості, частоти кадрів, формату Apple ProRes тощо.

Для випадків, коли потрібно розробити дизайн для відео, передбачено набір шаблонів. Їх можна редагувати та персоналізувати під власні бажання.

Також новий Pixelmator дозволяє імпортувати Live Photos як відео та розширив підтримку Motion-файлів, які тепер можна експортувати з додатковими шарами.

Pixelmator Pro 3.2 Lumière є ексклюзивом Mac App Store і пропонується як безплатне оновлення для тих, хто вже придбав застосунок. Для всіх охочих випробувати його є пробна версія на сайті виробника. Також зараз його можна придбати зі знижкою у 50%, що становить $19,99.