Кросовер Lucid Gravity – новий конкурент Tesla Model Х

Компанія Lucid демонструє свій новий кросовер Gravity – великий електромобіль з комфортними «капітанськими» сидіннями. Про це розповідає видання Carscoops.

Новий кросовер Lucid Gravity буде виконаний у стилі вже відомого седану Lucid Air: лише погляньте на схожий «ніс», вузькі фари, знайомий бампер. Також електромобіль Lucid Gravity може отримати техніку від моделі Air – а це означає дистанцію пробігу до приблизно 800 км та потужність до 1200 «коней».

Проте точні технічні характеристики електромобіля Lucid Gravity наразі невідомі. Однак відомо, що електричний кросовер отримає салон з можливістю зміни конфігурації посадки: 5-6-7-сидінь, причому передбачений варіант зі зручними кріслами-шезлонгами. А ще відомо, що електромобіль Lucid Gravity отримає нове втілення фірмового інтер’єру Glass Cockpit з великими дисплеями та власною «оболонкою» Lucis UX.

Більш детальна інформація має з’явитися вже на початку 2023 року, коли розпочнеться прийом замовлень. Проте товарні екземпляри Lucid Gravity для клієнтів доведеться зачекати до 2024-го.