Ніхто не знає напевно, яке майбутнє чекає на кіновсесвіт DC на великому екрані, але дві його найпопулярніші зірки будуть в центрі уваги: Бетмен і Супермен. Новий фільм про Супермена з Генрі Кавіллом у головній ролі знаходиться на дуже ранній стадії розробки у Warner Bros., а Метт Рівз не просто знімає сиквел «Бетмена», він хоче зняти додаткові фільми, засновані на деяких з його лиходіїв.

Чутки про повернення Генрі Кавілла в ролі Супермена, з’явилися протягом останніх кількох тижнів, а зірка «Чорного Адама» Дуейн Джонсон багатозначно натякнув, що персонаж може зіграти епізодичну роль у його фільмі. Якщо це дійсно так (про що глядачі дізнаються пізніше цього тижня), потенційне камео ознаменує офіційне повернення персонажа. Як наслідок, наступним кроком буде новий фільм. Чи буде це офіційний «Людина зі сталі 2» або щось пов’язане з «Чорним Адамом», поки невідомо.

Що стосується «Бетмена», то вже підтверджено та офіційно оголошено, що Метт Рівз знімає його продовження, а також повним ходом йде робота над шоу «Пінгвін» для HBO Max. Проте багато шоу та фільмів кіновсесвіту DC, знаходяться на «дуже ранніх стадіях розробки» у всесвіті Бетмена, якого зіграв Роберт Паттінсон. Як приклад вказуються «персонажі, починаючи від Опудала і закінчуючи Глиноликим і Професором Пігом».