Нові бюджетні moto e22 та e22i роблять акценти на дисплеях та звуці

Недорогі смартфони лише зараз отримують можливості, які не так давно були лише в старших цінових категоріях. Motorola анонсувала дві нові моделі, які при вельми доступних цінниках можуть похизуватися дисплеями з більшою за стандартну частотою оновлення та підтримкою стереозвуку.

Так, moto e22 та e22i отримали 6,5-дюймові IPS-дисплеї з роздільною здатністю HD+ та частотою оновлення від 60 до 90 Гц (в залежності від контенту на екрані). Разом з цим є стереодинаміки з підтримкою Dolby Atmos, які обіцяють непогані баси та чистий звук навіть на високій гучності.

Бюджетні моделі отримали 16-мегапіксельні камери з додатковими 2-мегапіксельними сенсорами для оцінки глибини. Попереду є 5-мегапіксельні камери для селфі. Модель e22i додатково отримала «софт» для фанатів таймлапсів, також обидві моделі можуть знімати фото та відео з основної та фронтальної камер одночасно.

Всередині смартфонів працюють чипи MediaTek Helio G37. Різниця між moto e22 та e22i полягає у кількості пам’яті: 2 та 4 ГБ оперативної, а також 32 або 64 ГБ постійної відповідно. Є підтримка LTE, Wi-Fi стандарту ас, Bluetooth 5.0 та навігація, а от NFC, на жаль, немає. А управляє цим всім операційна система Android 12 Go.

Для функції швидкого розблокування смартфони оснащено сканерами відбитків пальців на боковинах корпусів.

Нові моделі спрямовані на такі ринки: moto e22 буде доступна в Європі, Латинській Америці, Африці та на Близькому Сході за ціною €139,99, а moto e22i — в Європі, Латинській Америці, на Близькому Сході та Азійсько-тихоокеанському регіоні за €129,99.