Електричний седан Range Rover Vision Travel: думки про майбутнє

Видання Carscoops публікує зображення електричного седана Range Rover, що створені стороннім дизайнером. Але, як це часто буває, інколи погляд «зі сторони» може бути навіть більш влучним та цікавим, ніж оригінальні розробки. Чи трапилось так цього разу?

Ось погляньте на світлини: седан Range Rover Vision Travel розроблено з урахуванням дизайну актуальних моделей Range Rover. У загальній формі кузова помітні натяки на Range Rover Velar та новий «великий» Range Rover. Наприклад, дизайн Range Rover Vision Travel виділяється тонованими стійками даху, що «приховані» в один рівень з вікнами, контрастною вставкою на передніх дверцятах, суцільним заднім ліхтарем тощо.

А ще варто зазначити вузькі передні фари та повітроводи на капоті – саме останні натякають, що всередині має бути досить просторо, а цього можна досягти лише встановленням компактного електромотора. Що робить нам наступний натяк: седан Range Rover Vision Travel – це електромобіль.

Хоча, звісно, перш за все – це просто ідеї та бачення стороннього дизайнера. Але якщо електричний седан Range Rover Vision Travel стане реальним, то він може скласти гідну конкуренцію Mercedes EQS та Lucid Air.