Виріз екрана Dynamic Island, що дебютував в iPhone 14 Pro та 14 Pro Max, ймовірно, дістанеться й решти лінійки iPhone вже наступного року, вважає аналітик Росс Янг з Display Supply Chain Consultants.

«Так, Dynamic Island очікується на стандартних моделях [iPhone] 15. Все ще не очікую 120 Гц/LTPO на стандартних моделях, оскільки ланцюжок поставок не може його підтримувати» – написав Янг у Twitter.

До релізу лінійки iPhone 14 Pro ходило багато чуток щодо нового вирізу в екрані, який по всім параметрам поступався компактним вирізам в Android-моделях. Проте в Apple зуміли перетворити недолік на одну з цікавих особливостей свого флагманського смартфона, обігравши виріз дисплея завдяки програмному забезпеченню.

Враховуючи, що в цілому значних нововведень в нових iPhone не так вже й багато, мінімальна зміна дизайну та ще й з додатковою функціональністю загалом була тепло сприйнята користувачами. Тож наступного року для Apple буде логічно додати її у весь модельний ряд, підтримавши тим самим зусилля розробників, які будуть інтегрувати свої застосунки з Dynamic Island.