Особливий SSD Spatium M480 Play накопичувач для PlayStation 5 від MSI

Компанія MSI продовжує активно розвивати напрямок накопичувачів та завойовувати прихильність геймерів по всьому світу. Окрім ПК ентузіастів, виробник вирішив запропонувати своє рішення й для консольних геймерів та створив унікальний продукт для фанів PS5 — накопичувач Spatium M480 Play.

Чому саме на цей SSD добре підійде для консолі від Sony?

По-перше, Spatium M480 Play значно перевищує вимоги до продуктивності накопичувачів для PS5. Це надсучасний PCIe Gen4 x4 SSD стандарту NVMe 1.4, що має швидкість читання до 7000 МБ/с! З таким апгрейдом ви отримаєте максимальне задоволення від гри на консолі.

По-друге, накопичувач точно зможе вмістити усі ваші ігри. Оберіть потрібний вам обсяг пам’яті — 500 ГБ, 1 ТБ, 2 ТБ або навіть 4 ТБ, і не думайте про те, яку гру видалити, щоб завантажити нову.

По-третє, накопичувач від MSI має спеціальний алюмінієвий радіатор, який забезпечує  надійне охолодження та стабільну продуктивність роботи консолі. Тому можна не переживати через занадто довгі ігрові сесії на PS5 — охолодження SSD працює надійно.

І нарешті, Spatium M480 Play має зручний формфактор M.2 2280 та спеціально розроблений для слота М.2 PlayStation 5, його дуже просто встановити в консоль. Для цього вам знадобиться кілька хвилин часу і хрестоподібна викрутка #1.

Дізнайтеся більше про накопичувач Spatium M480 Play.

 Покрокова інструкція зі встановлення Spatium M480 Play в PS5:

1. Перед встановленням Spatium M480 Play оновіть ПЗ консолі до останньої версії, повністю вимкніть її та від’єднайте від усіх дротів.

2. Покладіть консоль логотипом донизу та зніміть бічну панель.

3. Викрутіть гвинт, який утримує кришку гнізда розширення, і зніміть її.

4. Далі ви побачите зелений пластик з п’ятьма отворами, обережно викрутіть гвинт з отвору 110, витягніть прокладку та переставте її на позицію з позначкою 80.

5. Зніміть захисну наліпку з накопичувача та вставте Spatium M480 PLAY радіатором догори в роз’єм розширення M.2 під невеликим кутом.

6. Притисніть SSD до кріплення та закрутіть гвинт, який було викручено у кроці 4.

7. Встановіть кришку гнізда розширення і бічну панель консолі на місце.

8. Запустіть консоль та дотримуйтеся інструкцій на екрані.

Дізнатися більше про накопичувач Spatium M480 Play та переглянути повні характеристики можна на сайті MSI.

Spatium M480 Play з обсягом пам’яті 1 ТБ уже можна придбати в магазинах-партнерах компанії за ціною 7399 грн.