Електричний кросовер Chevrolet Equinox EV: від $30 тис., вже з 2023 року

Компанія Chevrolet демонструє свій новий компактний електричний кросовер Equinox EV, що має зайняти нішу масової та відносного доступної моделі. Адже його прогнозована вартість – від $30 тис. При цьому у вигляді Chevrolet Equinox EV ми отримуємо сучасну модель з привабливим дизайном: лишень погляньте на світлини нижче.

Причому реально сучасну – адже Chevrolet Equinox EV побудований на елементах платформи Ultium від GM, що дозволяє встановлювати досить великі акумулятори (максимальна обіцяна дистанція пробігу – до 480 км) та навіть два електромотори для реалізації повного приводу eAWD. Останній випадок обіцяє нам потужність 290 «коней». Хоча й базова версія з переднім приводом та одним електромотором задніх не пасе: можна розраховувати на 210 к.с.

А ще новий кросовер Chevrolet Equinox EV пропонує вибір між двома версіями – LT або RS – колекцію легкосплавних 19/20/21-дюймових дисків, кілька варіантів 2-кольорового забарвлення кузова та оздоблення салону. До речі, головна родзинка останнього – величезний 17,7-дюймовий монітор.

Зацікавив кросовер Chevrolet Equinox EV? Та ще й з урахуванням його вартості! Проте електричного щастя на колесах доведеться зачекати – виробництво Chevrolet Equinox EV має розпочатись лише у 2023 році.