Прем’єра серіалу «Дім дракона» зламала стримінг HBO Max, переважно на Amazon Fire TV та Fire Stick

Серіал «Дім дракона» став першим приквелом розширеного всесвіту «Гри престолів» та дебютував на цих вихідних на стримінгу HBO Max. Прем’єра виявилася настільки великою, що частина користувачів сервісу зіштовхнулися із технічними проблемами.

На основі повідомлень у Twitter, Reddit та інших соціальних мережах виявилося, що більшість людей, які мали проблеми, використовували для перегляду пристрою Amazon Fire TV або Fire Stick. Чому саме на них припала найбільша кількість

У заяві, надісланій The Verge, Кріс Уіллард з HBO сказав: «Сьогодні «Дім дракона» успішно переглянули мільйони передплатників HBO Max. Нам відомо про невелику частину користувачів, які намагаються приєднатися через пристрої Fire TV і в яких виникають проблеми, та вже в процесі їх розв’язання».

В Україні «Дім дракона» також можна подивитися офіційно, його трансляцію забезпечує сервіс MEGOGO, проте права на серіал в нашому регіоні досі належать російській Amediateka. Принаймні перша серія на MEGOGO доступна тільки з англійською та російською звуковою доріжкою. Ми звернулися до пресслужби стримінгу щодо додавання українського дубляжу та опублікуємо відповідь, коли вона надійде.

Більше коментарів!