Автомобільний канал InfoCar розігрує надпотужну Mazda3 MPS за донат на ЗСУ

Багато українців зараз намагаються наблизити нашу перемогу. Один з варіантів, як це зробити — допомагати армії. Підписник каналу про авто InfoCar хотів продати свою автівку, а гроші направити на підтримку Збройних сил України. Але це не дуже типовий автомобіль, для якого знайшли відповідне рішення.

Йдеться про Mazda3 MPS 2012 року. Пробіг — всього 38 тисяч кілометрів. Ручна коробка передач… Але це не цікаве (хоча такий пробіг для 10-літньої автівки виглядає фантастикою). Найкраще в машині інше — над нею додатково працювали. Список апгрейдів зрозуміє не кожен любитель автівок, а його ціна майже вдвічі перевищить вартість самої машини.

Тепер така «Трійка» легко «видає» потужність у 638 к.с. та майже 800 Н•м крутного моменту. З такими показниками вона розганяється зі 100 до 200 км/год менше ніж за 7 секунд. Всі, хто дорослішав з серією ігор Need For Speed, можуть відчути себе героєм гри в такій машині. (Ми лише зайвий раз нагадаємо, що для цього треба їздити на спеціальні треки, а на дорогах загального користування необхідно дотримуватися ПДР.)

Зовні вона не така примітна, але пильне око знайде відмінності від «оригінала». Карбонові елементи, вихлоп, колеса тощо явно виглядають не так, як це було з заводу. І хоча зі сторони авто все одно здається звичайним MPS-сом, можливості у нього надзвичайні.

І от до чого це все. Власник автівки та канал InfoCar дають кожному охочому шанс отримати саме цю машину за донат на ЗСУ. Умови участі прості: треба залишити донат розміром від 500 гривень в спеціальну «банку» та не забути вказати власні ПІБ в коментарі. Залишити декілька таких донатів не заборонено. Зробити це треба до 31 серпня 2022 року. Отримані гроші підуть на придбання автомобілів для армії. Всі правила та інформація стосовно розіграшу є в Telegram-каналі.

Посилання на Банку:

https://send.monobank.ua/jar/91AAua3WKk

Номер картки Банки: 

5375 4112 0059 3387

Телеграм-канал: 

https://t.me/+VUR2lv55YAM0YmNi

Більше коментарів!