Оновлений кросовер Lamborghini Urus – починаємо з перемоги

Компанія Lamborghini готує оновлену версію свого суперкросовера Urus: ця модель вийшла у 2018 році й наразі є найбільш популярною у лінійці виробника. Компанія вирішила дещо оновити модель, зверніть увагу на світлини нижче: новий передній бампер, повітрозбірники, решітка радіатора тощо. Очікується, що новинка отримає назву Lamborghini Urus Evo.

Але найцікавіший варіант – як привернули увагу до оновленого автомобіля: встановивши рекорд на ще закамуфльованому прототипі! Автомобіль подолав 20-кілометровий підйом «Пайкс Пік» за 10 хв 49,9 с – і це найкращий час серед представників класу SUV. Отже, виходить так, що оновлений кросовер Lamborghini Urus починає свій історичний часопис з рекордної перемоги.

Крім зовнішніх оновлень також очікується поява нової версії автомобіля. Це буде гібрид PHEV, побудований на основі бензинового 4-літрового двигуна V8 та з додатком у вигляді електромотора потужністю 100 кВт. Загальна потужність такого варіанту Lamborghini Urus має сягнути близько 830 «коней», що зробить його рекордсменом у лінійці моделі. То ж можна очікувати нових рекордів?

Більше коментарів!