Шведська компанія Urbanista, яка вже має повнорозмірні навушники з можливістю зарядки від сонячних променів, презентувала TWS-навушники, які отримали схожу можливість.

На відміну від повнорозмірної гарнітури Los Angeles, нові TWS-навушники Phoenix не мають панелей на самих навушниках. Натомість панель розміщено на футлярі для зберігання та зарядки. 

Звучить не дуже зручно, зважаючи на те, що для «природної» зарядки доведеться тримати кейс на сонці, але все ж можна уявити ситуацію, в якій це може стати у нагоді.

Urbanista презентувала TWS-навушники Phoenix з сонячною панеллю на кейсі

Самі навушники пропонують до 8 годин роботи, що з урахуванням батареї їх кейса збільшиться до сумарних 32 годин. А кожна додаткова година, яку футляр проведе під сонячними променями, має відповідно на годину подовжити автономність навушників.

Окрім цього, інші можливості навушників також непогані. Urbanista Phoenix підтримують підключення до двох пристроїв одночасно, мають режим «прозорості», систему активного шумогасіння та захищені від вологи за стандартом IPx4. Для зв’язку використовується Bluetooth 5.2, а для традиційної зарядки є USB-C.

Urbanista Phoenix мають надійти в продаж в четвертому кварталі цього року за ціною $149. Модель доступна у чорному та рожевому кольорах.