Аукціон на Mercedes-Benz AMG 6.0L Hammer Coupe: раніше й справді було краще?

Наразі на сайті MB market проходить аукціон з продажу автомобіля Mercedes-Benz AMG 6.0L Hammer Coupe 1988 року виробництва. До завершення аукціону ще понад тиждень, а вартість автомобіля вже сягає $275 тис. – і є за що?

Можливо, адже таких автомобілів було створено близько 30 екземплярів, а в специфікації для ринку Північної Америки – й взагалі лише 13 одиниць. Ззовні ексклюзив Mercedes-Benz AMG 6.0L Hammer Coupe можна впізнати по бамперам та різноманітним додатковим елементам аеродинаміки, хромованим 17-дюймовим колесам, видозміненій вихлопній системі тощо.

Салон привертає увагу сірим шкіряним оздобленням, декоративними вставками з дерева, касетною аудіосистемою Sony – відчуваєте дух часу? Панель приладів містить безліч традиційних індикаторів зі стрілками та лише невеличкий дисплей. А ще тут можна помітити одометр зі скромним показником пробігу: лише 19,4 тис. миль.

Проте найголовніша особливість Mercedes-Benz AMG 6.0L Hammer Coupe криється під капотом: велетенський 6-літровий V8 потужністю 385 «коней», що працює у парі з 4-ступеневою АКПШ. Варто зауважити, що також доопрацювали ходову частину – автомобіль отримав особливі пружини та амортизатори зі спортивними налаштуваннями. Як раз під рівень потужності монстра-двигуна!

А тепер головне питання – чи справді раніше було краще? І якщо так – то чи варте це $275 тис. (а можливо, й значно більше) в сучасному світі?

Більше коментарів!