Чи задоволені користувачі Pixel 6 та 6 Pro своїм смартфоном — опитування 9to5Google

Google вже давно займається смартфонами. Але здебільшого це пристрої для ентузіастів, які не продаються у такій кількості, як конкурентні флагмани. Актуальні моделі Pixel 6 та Pixel 6 Pro є чимось трохи іншим, адже вони стали першими смартфонами компанії з процесорами власного виробництва — Google Tensor.

Ці моделі надійшли у продаж в кінці жовтня 2021 року й стали найпопулярнішими серед смартфонів Google, перевершивши продажі двох минулих поколінь разом. Але лояльність до цих пристроїв зменшилася. За даними компанії Statista, власники Pixel планують змінити смартфони Google, хоча пояснень цьому не надають.

Це спонукало сайт 9to5Google на власне опитування аудиторії, чи задоволені власники новими «Пікселями». Воно охоплює 15 тисяч користувачів (тоді як в опитуванні Statista взяли участь 7 тисяч). І ось останні результати:

Так, 37,75% відповіли, що в захваті (Yes, I love it) від нової моделі. Ще 26,56% подобається смартфон, хоча вони бачать місця, де їх можна покращити. 11,5% опитуваних просто задоволені ґаджетом. Тобто майже 76% опитуваних все ж задоволені витраченими грошима на смартфони від Google.

Але, звісно, є й протилежні думки. 16,9% задоволеними не залишилися та скаржаться на забагату кількість проблем. Інші 2,41% планують позбутися свого смартфона на користь інших виробників, та є лише 1,05% незадоволених зовнішністю Pixel.

Є в опитуванні ще 2,44% користувачів, які натрапляти на певні труднощі (наприклад, незадоволені роботою сканера відбитків пальців), через що не визначилися з точною відповіддю, а також 1,4% користувачів, яким взагалі байдуже.

На жаль, у нас не було можливості добре познайомитися з моделлю. Тому, якщо ви є користувачем Google Pixel 6 або Pixel 6 Pro, то чекаємо на ваші враження в коментарях.

Більше коментарів!