«Дай п’ять», маракаси і крила: нові емодзі, які скоро з’являться у смартфонах

Цього року перелік емодзі збільшиться на понад десять нових картинок. Серед них – руки, що «дають п’ять», довгоочікуване рожеве серце, крила, імбир, маракаси та інші. 

Про оновлення заявила Emojipedia – популярний сайт-довідник емодзі. У середу на ньому опублікували зразки нових картинок, які подали на затвердження до Unicode. 

Серед інших оновлень з’явиться обличчя, що тремтить, кілька тварин і птахів, гребінь для волосся. Деякі варіанти роблять набір емодзі у смартфонах більш інклюзивними. «Дай п’ять» матиме кілька варіантів для різних кольорів шкіри. Також стане доступною кханда – символ віри сикхів. 

«Хоча деякі можуть не потрапити до списку, більшість із тих, що очікують дозволу, вже історично підтверджені», – говорить головний редактор Emojipedia у дописі, що супроводжує нові емодзі.  

Він наголосив, що опубліковані картинки призначені для попереднього перегляду. Їх можуть змінити або остаточно затвердити. Однак за його словами, всі емодзі, які отримували дозвіл минулого року, були прийняті. 

Остаточно новинки мають затвердити у вересні. Вони з’являться у смартфонах як оновлення програмного забезпечення для основних платформ у кінці 2022-на початку 2023 року. 

Оновлення випускають на тлі зростання популярності емодзі. Згідно з аналізом Emojipedia, їх як ніколи раніше багато використовують у Twitter. У червні та липні цього року тут помітили найбільшу кількість емодзі-на-твіт з 2011 року.  

Більше коментарів!