Microsoft тестує нові зміни інтерфейсу панелі завдань Windows 11

Microsoft значно змінила інтерфейс операційної системи Windows 11, в тому числі панелі завдань, що втратила деякі можливості. Тепер компанія тестує повернення знайомої панелі пошуку з Windows 10 разом зі значками сповіщень для розділу віджетів у Windows 11.

Зараз Windows 11 постачається з кнопкою пошуку на панелі завдань, яка показує лише іконку пошуку. Microsoft тестує три різні візуальні зміни пошуку в панелі завдань. Один з них – це звичайна піктограма пошуку, тоді як два інші містять малу або велику панель пошуку на панелі завдань.

Корпорація Майкрософт чекає відгуків про зміни, перш ніж вони будуть розгорнуті ширше, і тести є частиною нових експериментальних функцій Windows 11, що означає, що вони можуть не добратися до релізу.

Після нещодавнього повернення віджета погоди на панель завдань у Windows 11, Microsoft зараз тестує додавання до нього значків сповіщень. Останні призначені для такого вмісту, як екстрені новини, і виглядають подібно до значків, які можна знайти в Центрі дій у правій частині панелі завдань.

«Коли ви відкриваєте дошку віджетів, у верхній частині з’являється банер із додатковою інформацією про те, що викликало значок сповіщення», — пояснює керівник Windows Insider Аманда Ланговскі.

Окрім тестів інтерфейсу користувача, учасники Windows Insiders у каналі розробників також зможуть розпочати тестування нової програми Камера для Windows 11. Дизайн програми оновлено відповідно до Windows 11, і тепер він включає підтримку QR та сканування штрих-кодів.

Нове оновлення медіаплеєра також доступне для тестування з можливістю копіювання компакт-дисків у файли AAC, WMA, FLAC і ALAC.

Більше коментарів!