Технологія AMBEO 2-Channel Spatial Audio, що її розробила Sennheiser, дозволяє створювати віртуальне об’ємне звучання на двох динаміках. Компанія вже якийсь час використовує її у своїх продуктах, а вчора офіційно оголосила про те, що Netflix також починає впроваджувати її підтримку у свій контент.

Для використання AMBEO нічого вручну включати не треба — якщо аудіовихід пристрою, на якому запущено Netlix, налаштовано на стереозвучання, технологія увімкнеться автоматично. Netflix уточнює, що користувачам техніки Apple слід встановити якість стримінгу на “Висока” або “Авто”. Sennheiser запевняє, що оброблений AMBEO звук зберігає тональний баланс і цілісність діалогів та не погіршує якість оригінального запису.

Першим продуктом з підтримкою AMBEO в каталозі Netflix став четвертий сезон Stranger Things, також вона має з’явитися у фільмах Red Notice, The Adam Project, серіалах The Witcher та майбутньому Resident Evil тощо — знайти їх можна за допомогою пошуку в системі за словами “spatial audio”.