Мобільна Destiny в розробці, але це поки неофіційно

Про це повідомляє ресурс The Game Post. Посилаючись на власні джерела, він стверджує, що Bungie спільно з китайською технологічною компанією NetEase працює над поки що неанонсованим мобільним шутером від першої особи — про це, зокрема, свідчить інформація у профілі в Linkedin одного з художників ігрового підрозділу NetEase Games.

Крім того, як заявляє The Game Post, їх джерело, що обізнане з планами розробок NetEase, підтверджує, що цей мобільний шутер належить до всесвіту Destiny, хоча й не має відношення до поточної Destiny 2, і що його розробка триває вже понад два роки.

Ця неофіційна інформація опосередковано підтверджується тим, що минулого року Bungie шукала співробітників для “великого мобільного проєкту у всесвіті Destiny”, а також словами головного виконавчого директора Bungie Піта Парсонса, який свого часу заявив, що “NetEase має великий досвід у мобільному сегменті, якого в нас нема” і що це партнерство “згенерує нові ідеї”.

Що ж, ми можемо лише сподіватись, що у мобільної Destiny з мікротранзакціями ситуація буде кращою, ніж у Diablo Immortal — нагадаємо, її Blizzard створювала спільно з цією ж NetEase.

Більше коментарів!