Манґа про Привида Києва вийде українською! (Оновлено)

Створена в Японії манґа про Привида Києва вийде в Україні й українською мовою. Про це сповістив сам автор цієї графічної історії у Твіттер.

«Українська версія «Привида Києва», яка незабаром вийде в Україні – це круто», написав Мацуда-сан.

Нагадаємо, що «Привид Києва» – це манґа-доджінші, тобто аматорська манґа, яка видається коштом самого автора. Чи планує автор продовжувати серію поки що невідомо.

Як зрозуміло з коментарів до твіта автора, виданням української версії займається харківське видавництво «Ранок», яке спеціалізується на навчальній та дитячій літературі. Але на сайті самого видавництва манґи про Привида Києва поки що нема.

Редакція «Межі» задала видавництву питання щодо дати видання, накладу та ціни, та чекає на відповідь.

Також нагадаємо, що Привид Києва – це збірний образ пілотів 40-ї бригади тактичної авіації Повітряних Сил ЗСУ, які захищають небо столиці України, і які раптово з’являються там, де їх не чекають.

Крім того, нагадаємо, що винищувач МіГ-29 з сірим пікселем Повітряних сил ЗСУ та лівреєю на честь Привида Києва можна підняти в повітря в Microsoft Flight Simulator.

Update.  Перший наклад українського видання – 10000 примірників, англійського – 2000. Попередня вартість – 150 грн. Видання очікується у середині липня.

Більше коментарів!