The Alters – нова гра від авторів Frostpunk та This War of Mine

Польська 11 bit studios, відома завдяки іграм Frostpunk та This War of Mine, анонсувала новий фантастичний проєкт під назвою The Alters.

Альтери – це альтернативні версії самого себе, які головний герой гри, Ян Дольський, створює, щоб вижити на віддаленій планеті після невдалого приземлення. Але альтери – це не клони, у кожного з них буде власна особистість, навички, звички та таке інше.

За словами авторів, The Alters – це гра про ті моменти, що змінюють вас. Про прості рішення, які приймаються за частки секунди, але впливають на все подальше життя. Йдеться про те, щоб зазирнути в себе, у своє минуле та виявити, чи є ви тим, ким ви є, як сума цих численних маленьких виборів. І коли ви це зробите, відразу виникне підступне запитання: ЩО ЯКЩО…?

Що якби я змінив своє життя? Якби я пішов іншим шляхом? Ким би я був? Що б я сказав іншому мені? Що я міг би дізнатися, якби поговорив зі своїм іншим, зміненим «Я»? Що станеться, якщо я поспілкуюсь з багатьма собою одночасно?!

Гру розробляють на Unreal Engine, над проєктом зараз працює 30 співробітників 11 bit studios. Інші, як відомо, створюють сиквел Frostpunk. Дата виходу гри ще не відома, але в неї вже є сторінки на Steam та в Epic Games Store.

У тому, що 11 bit studios вміє створювати дуже потужні ігри, які підіймають важливі питання, після This War of Mine та Frostpunk ніхто не сумнівається, тож додавайте The Alters до списку бажаного, до того ж у The Alters обіцяють українську мову. Нагадаємо, що з самого початку повномасштабного вторгнення 11 bit studios підтримує Україну, у тому числі матеріально. Дякуємо, 11 bit!

 

Більше коментарів!