Польська 11 bit studios, відома завдяки іграм Frostpunk та This War of Mine, анонсувала новий фантастичний проєкт під назвою The Alters.

Альтери – це альтернативні версії самого себе, які головний герой гри, Ян Дольський, створює, щоб вижити на віддаленій планеті після невдалого приземлення. Але альтери – це не клони, у кожного з них буде власна особистість, навички, звички та таке інше.

За словами авторів, The Alters – це гра про ті моменти, що змінюють вас. Про прості рішення, які приймаються за частки секунди, але впливають на все подальше життя. Йдеться про те, щоб зазирнути в себе, у своє минуле та виявити, чи є ви тим, ким ви є, як сума цих численних маленьких виборів. І коли ви це зробите, відразу виникне підступне запитання: ЩО ЯКЩО…?

Що якби я змінив своє життя? Якби я пішов іншим шляхом? Ким би я був? Що б я сказав іншому мені? Що я міг би дізнатися, якби поговорив зі своїм іншим, зміненим «Я»? Що станеться, якщо я поспілкуюсь з багатьма собою одночасно?!

Гру розробляють на Unreal Engine, над проєктом зараз працює 30 співробітників 11 bit studios. Інші, як відомо, створюють сиквел Frostpunk. Дата виходу гри ще не відома, але в неї вже є сторінки на Steam та в Epic Games Store.

У тому, що 11 bit studios вміє створювати дуже потужні ігри, які підіймають важливі питання, після This War of Mine та Frostpunk ніхто не сумнівається, тож додавайте The Alters до списку бажаного, до того ж у The Alters обіцяють українську мову. Нагадаємо, що з самого початку повномасштабного вторгнення 11 bit studios підтримує Україну, у тому числі матеріально. Дякуємо, 11 bit!