Чотириразовий чемпіон Формули-1 Себастьян Феттель переслідував викрадачів своїх речей за допомогою Find My

Зазвичай, коли у когось викрадають особисті речі, люди звертаються до поліції. Але у деяких випадках потерпілі виявляються сміливішими за інших та самостійно кидаються за викрадачами. Як виявилося, дехто з пілотів Формули-1 саме з таких. Ба більше, ще й тямлять в технологіях.

Попереднє Гран-прі проводилося в Іспанії, де чотириразового чемпіона, нині пілота команди Aston Martin Себастьяна Феттеля було пограбовано. Сумка з його речами зникла біля готелю.

Але німець не розгубився. Серед викрадених речей були навушники з підтримкою функції Apple Find My (імовірно, AirPods або Beats). Гонщик зорієнтувався, відкрив застосунок та вирушив на пошуки зловмисників самостійно. На скутері.

На жаль, викрадачі також щось знали про роботу сучасних технологій та позбавилися навушників, коли знайшли їх серед речей Себастьяна. Трохи пізніше гонщик знайшов та повернув їх, але інших речей та зловмисників там не було. Тоді про це вже повідомили місцеві органи правопорядку.

«Сьогодні вранці в Барселоні викрали сумку Себастьяна Феттеля. Він намагався знайти її використовуючи свій iPhone, щоб відстежити навушники, які були всередині, але коли він знайшов навушники, вони були покинутими й тому не зміг знайти інші речі» — повідомили у пресслужбі команди.

Більше коментарів!