«Мандалорець» та «Андор» – дві новинки від Disney зі всесвіту Star Wars

Disney продовжує розвивати всесвіт Star Wars. Компанія оголосила дати виходу третього сезону «Мандалорця» – він з’явиться на Disney Plus у лютому 2023 року. 

Другий сезон вийшов ще у жовтні 2020 року, тож новинка є довгоочікуваною. Навіть попри те, що герої Мандо та Грогу епізодично з’явились у «Книзі Боби Фетта». 

Виконавчий продюсер Джон Фавро поділився, що у новому сезоні Мандо врешті-решт прибуде на рідну планету свого народу Мандалор у пошуках прощення. Також фанати побачать у новому сезоні вже знайомі обличчя, такі, як Карла Везерса та Кеті Сакхофф у ролях Гріфа Каргу та Бо-Катан Крайз. 

Однак раніше за третій сезон «Мандалорця» вийде новий серіал «Андор» – приквел фільму «Бунтар один. Зоряні війни. Історія». На Disney Plus він з’явиться вже 31 серпня, а зараз Disney показали трейлер нової історії. 

Відомо, що серіал складатиметься із 12 епізодів, а зіркову роль у ньому зіграє Дієго Луна, вже відомий за образом Кассіана Андора у фільмі «Бунтар один». Події у серіалі відбуватимуться за 5 років до «Бунтаря». 

«Серіал “Андор” дає новий погляд на галактику Star Wars та зосереджується на подорожі Кассіана Андора, щоб дізнатися, що він може змінити. Серіал показує ріст повстання проти Імперії, та як до нього долучаються люди й планети. Це епоха, сповнена небезпек, обману та інтриг – коли Кассіан стає на шлях, що зробить його героєм повстанців». 

Більше коментарів!