Tesla Model Y загорілась під час руху – водій мусив вибити скло, щоб вибратися

Майже нова Tesla Model Y загорілась після того, як під час руху у ній зникло живлення. Водій стверджує, що він застряг усередині авто і мусив вибити скло, щоб вибратися з пастки. Інцидент стався минулої п’ятниці у США, пише Electrek. 

Джаміль Юта їхав на своїй Tesla Model Y 2021 року випуску. Він придбав її лише 8 місяців тому. За його словами, спочатку машина показала повідомлення про помилку, а потім вимкнулась. Він відчув, як салон заповнився димом. 

«Я мусив розбити вікно, щоб вибратися з машини. Я вибив його ногою. Живлення не працювало, двері не відкривались. Вікна не опускались, і тому я подумав, що, чорт забирай, маю якось вийти назовні», – розповів водій пожежним, коли вони прибули на місце.  

За кілька хвилин після задимлення у машині з’явилося полум’я. Пожежна команда, що прибула на місце, швидко його загасила.

Хоча основний спосіб відкриття дверей у Tesla дійсно автоматичний, кожні двері також мають ручки на видноті, щоб машину могли відкрити без увімкненого живлення. Люди, погано знайомі з машиною, навіть частіше використовують їх замість електронного відкриття. 

https://youtu.be/IgZf-auOZxI

Більше коментарів!