EA найближчого часу почне тестувати кросплатформний режим у FIFA 22

Electronic Arts анонсувала появу кросплатформного режиму в симуляторі FIFA 22. Компанія не уточнює коли саме запрацює нова функціональність, лише зазначає, що тестування розпочнеться “у найближчому майбутньому”.

Помірятися силами між собою зможуть власники PlayStation 5, Xbox Series X/S та Stadia-версії FIFA 22. На час тестування для кросплатформної гри будуть доступні тільки режими Онлайн сезони (Online Seasons) і Онлайн товариські матчі (Online Friendlies).

Гравці зможуть дізнатися про доступність кросплатформного режиму завдяки віджету, який з’явиться в головному меню. Натиснувши відповідну кнопку можна буде ввімкнути або вимкнути режим. Також за допомогою віджета можна буде відшукати ваших друзів і додати їх до списку друзів усередині гри.

Найбільше від нововведення мають виграти користувачі сервісу Google Stadia, адже там кількість гравців значно менша, ніж серед власників PlayStation та Xbox. До слова, тестування кросплатформного режиму в FIFA 22 підтверджує чутки, що дана функціональність буде включена в FIFA 23. Реліз наступної версії симулятора традиційно очікується восени.

Також нагадуємо, що FIFA 22 є безплатною для користувачів PlayStation Plus у травні.

Більше коментарів!