Засновник Twitter Джек Дорсі довіряє Ілону Маску майбутнє соцмережі

Джек Дорсі – співзасновник Twitter і колишній генеральний директор платформи – схвалив придбання компанії Ілоном Маском.

Він опублікував на своїй сторінці пісню Radiohead «Everything in its right place» та продовжив розмову повідомленнями «Я люблю Twitter. Twitter – це найближче, що ми маємо до глобальної свідомості».

У наступному твіті він пояснив: «Ідея та сервіс важливі для мене і я зроблю все, щоб захистити обидва. Twitter як компанія був моєю єдиною проблемою і річчю, про яку я найбільше шкодував. Ним володіли Уолл Стріт та рекламна модель. Забрати соцмережу від Уолл Стріт – це перший правильний крок».

Дорсі не вірить, що Twitter має хтось володіти або керувати. Платформа має бути публічним благом, не компанією. Та оскільки це все ж компанія, Ілон Маск – єдине рішення, якому він довіряє. «Я вірю в його місію поширювати світло свідомості», – говорить Дорсі.

«Мета Ілона створити платформу, яка “максимально гідна довіри та відкрита для всіх”, є правильною. Це також мета Парага (Парага Агравала, гендиректора Twitter, який замінив на посаді Джека Дорсі, – ред.), тому я вибрав його. Дякую вам обом за те, що вивели компанію з неможливої ситуації. Це правильний шлях, я вірю в це всім своїм серцем», – написав Джек Дорсі.

У пресрелізі про придбання Twitter Ілоном Маском зазначалося, що рішення про продаж компанії було одностайним. Можливо, це свідчить про те, що Параг Агравал залишиться у команді після того, як Ілон Маск обійме посаду.

Більше коментарів!