Razer х Lambda Tensorbook – потужний ноутбук з Ubuntu для розробників штучного інтелекту

Razer x Lambda Tensorbook – перший ноутбук від Razer з операційною системою Ubuntu, створений спільно з компанією Lambda, яка займається розробкою програмного забезпечення для машинного навчання. Нова модель є дещо покращеною версією ноутбука Razer Blade 15 Advanced, який випускається з Windows.

Вартість Razer x Lambda Tensorbook стартує з $3500, ноутбук оснащений 15,6-дюймовим дисплеєм з частотою 165 Гц і роздільністю 1440p, процесором Intel Core i7 11-го покоління, графікою NVIDIA RTX 3080 Max-Q, 64 ГБ оперативної пам’яті DDR4, SSD на 2 ТБ та акумулятором місткістю 80 Вт·год.

Для підключення ноутбук отримав два порти Thunderbolt 4, три порти USB 3.2 Gen 2 Type-A, пристрій зчитування карт SD UHS-III, а також Wi-Fi 6E і Bluetooth 5.2.

Tensorbook поставляється з попередньо встановленими драйверами та інструментами машинного навчання, включаючи PyTorch, Tensorflow, CUDA та cuDNN. Lambda каже, що вже надає обладнання тисячам дослідницьких груп, продаючи графічні процесори, сервери та робочі станції.

Більше коментарів!